Incalzim cuptorul la 220 de grade C.
Incalzim cuptorul la 220 de grade C.
Intr-o farfurie adanca batem ouale spuma si condimentam cu sare si piper.
Pe un platou sau o farfurie mare amestecam faina cu pesmetul si mirodeniile.
Pe tava cuptorului punem o foaie de copt si ungem cu putin ulei.
Dam aripioarele bine prin ou si pe urma in combinatia de faina si pesmet si le asezam pe tava.
Le coacem pe o parte 15-20 de minute si le intoarcem si pe partea cealalta si le coacem inca 10-15 minute pana devin crocante.
Intr-un bol punem aripioarele si turnam din sos si le acoperim complet, dupa care le servim la masa alaturi de salata si porumb sau ce doriti.
Aripioarele astea se aseamana la aripioarele prajite in ulei adanc -aici fara ulei.
Foarte gustoase si usor de pregatit.
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii