Aripioare de pui in sos de rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 Kg de aripiore de pui
  • 2 cutii de rosii decojite
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • sare,piper
  • frunze de dafin
  • patrunjel

Mod de preparare

Aripiorele se spala,dupa care le taiem in 3 bucati,varfurile nefiind folosite.

Se toaca usturoiul si ceapa dupa care se pun la calit in putin ulei intr-o tigaie mai mare

Dupa ce ceapa devine aurie se adaoga aripiorele pe care le lasam sa se patrunda putin cu ceapa si usturoiul

Intre timp taiem marunt rosiile din conserve,iar dupa ce carnea a devenit alba adaugam rosiile cu tot cu sucul din conserva si foile de dafin si lasam sa se inabuse aripiorele timp de 40 min.Se adaoga apa din cand in cand ca sa nu se prinda.Adaugam sare si pier,patrunjel tocat marunt.Se serveste ca atare sau ca si garnitura la cartofii piure

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor