autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui in sos de rosii

Autor: sonnia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sonnia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
1 Kg de aripiore de pui, 2 cutii de rosii decojite, 5 catei de usturoi, 2 cepe potrivite, sare,, frunze de dafin, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Aripiorele se spala,dupa care le taiem in 3 bucati,varfurile nefiind folosite.
Se toaca usturoiul si ceapa dupa care se pun la calit in putin ulei intr-o tigaie mai mare
Dupa ce ceapa devine aurie se adaoga aripiorele pe care le lasam sa se patrunda putin cu ceapa si usturoiul
Intre timp taiem marunt rosiile din conserve,iar dupa ce carnea a devenit alba adaugam rosiile cu tot cu sucul din conserva si foile de dafin si lasam sa se inabuse aripiorele timp de 40 min.Se adaoga apa din cand in cand ca sa nu se prinda.Adaugam sare si pier,patrunjel tocat marunt.Se serveste ca atare sau ca si garnitura la cartofii piure
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb

Se taie felii sau bastonaşe carnea. Se sărează şi se piperează. Se bat ouăle bine. Se zdrobesc

21 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciolan de porc fiert si afumat la gratar cu busuioc

Ciolan de porc fiert si afumat la gratar cu busuioc

Se feliaza ciolanul in felii de aprox 1-1,5 cm grosime.Pe grill se aseaza crengutele de busuioc si

1 vot    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Imi plac aripioarele sub toate formele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    O mancare foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg de aripiore de pui
  • 2 cutii de rosii decojite
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • sare,
  • frunze de dafin
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac aripioarele sub toate formele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Steak cu orez si sofran