autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui in sos de rosii

Autor: sonnia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sonnia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
1 Kg de aripiore de pui, 2 cutii de rosii decojite, 5 catei de usturoi, 2 cepe potrivite, sare,, frunze de dafin, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Aripiorele se spala,dupa care le taiem in 3 bucati,varfurile nefiind folosite.
Se toaca usturoiul si ceapa dupa care se pun la calit in putin ulei intr-o tigaie mai mare
Dupa ce ceapa devine aurie se adaoga aripiorele pe care le lasam sa se patrunda putin cu ceapa si usturoiul
Intre timp taiem marunt rosiile din conserve,iar dupa ce carnea a devenit alba adaugam rosiile cu tot cu sucul din conserva si foile de dafin si lasam sa se inabuse aripiorele timp de 40 min.Se adaoga apa din cand in cand ca sa nu se prinda.Adaugam sare si pier,patrunjel tocat marunt.Se serveste ca atare sau ca si garnitura la cartofii piure
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san

6 voturi    4 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Imi plac aripioarele sub toate formele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    O mancare foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg de aripiore de pui
  • 2 cutii de rosii decojite
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • sare,
  • frunze de dafin
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac aripioarele sub toate formele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui picant chinezesc