autor:

» » Mancaruri cu carne

Aripioare de pui in sos de rosii

Autor: sonnia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sonnia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
1 Kg de aripiore de pui, 2 cutii de rosii decojite, 5 catei de usturoi, 2 cepe potrivite, sare,piper, frunze de dafin, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Aripiorele se spala,dupa care le taiem in 3 bucati,varfurile nefiind folosite.
Se toaca usturoiul si ceapa dupa care se pun la calit in putin ulei intr-o tigaie mai mare
Dupa ce ceapa devine aurie se adaoga aripiorele pe care le lasam sa se patrunda putin cu ceapa si usturoiul
Intre timp taiem marunt rosiile din conserve,iar dupa ce carnea a devenit alba adaugam rosiile cu tot cu sucul din conserva si foile de dafin si lasam sa se inabuse aripiorele timp de 40 min.Se adaoga apa din cand in cand ca sa nu se prinda.Adaugam sare si pier,patrunjel tocat marunt.Se serveste ca atare sau ca si garnitura la cartofii piure
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Imi plac aripioarele sub toate formele.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    O mancare foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 Kg de aripiore de pui
  • 2 cutii de rosii decojite
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe potrivite
  • sare,piper
  • frunze de dafin
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Imi plac aripioarele sub toate formele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun