Se spală aripioarele de pui şi se şterg cu un şervet, apoi se condimentează cu sare şi piper.
Pentru sos se curăţă usturoiul şi se pisează. Apoi se amestecă cu miere , ketchup, suc de lămâie, boia de ardei, sare şi piper după gust. Se prajesc aripioarele pe grătar cca. 10 min., se ung cu sos si se prajesc încă 15 min., având grijă să se întoarcă pe ambele părţi.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii