Se aseaza intr-o tava toate aripioarele de pui,se amesteca toate ingredientele intr-un bol,mai putin usturoiul,se stropesc toate aripioarele cu sosul din bol, dupa care se rastoarna in tava tot sosul.Se baga la cuptor la un foc mediu,atata timp cat este necesar sa se fiarba carnea aripioarelor si sa se rumeneasca pe deasupra.In cazul in care in timpul fierberii la cuptor,vreti sa fie mai mult sos,adaugati inca putina apa in tava.Dupa ce sau facut,scoateti-le si adaugati usturoiul taiat marunt,in sos dar si pe aripioare.Se serveste alaturi de piure de cartofi si se insoteste de catre un vin alb demisec.Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii