1. Se curata aripioarele, se spala si se portioneaza. Se lasa la scurs, iar apoi se pun intr-un bol.
2. Se pregateste amestecul de condimene. Eu nu iau niciodat amestec gata preparat. Deci, se pune intr-un castonel 1 lingurita de piper, 1 lingurita de boia, 1 lingurita de usturoi, 1 lingurita de cimbru, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de maghiran, 1 lingurita de busuioc si 2 lingurite de sare.
3. Se amesteca foarte bine condimentele, iar apoi se presara peste aripioare. La final adaugam si uleiul si omogenizam totul.
4. Se lasa in frigider timp de 24 de ore.
5. Apoi se aseaza pe gratrul incins si se frig.
6. Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti si salata. Se mai poate face si un sos usor de usturoi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii