1. Se spala aripioarele de pui, se usuca cu un servet de bucatarie si se trec prin ulei. Se sareaza si se pun in cuptorul preincalzit, la 180*C, cca.15 minute.
2. Se amesteca ketchup-ul cu mierea, sucul de lamaie, sosul de soia, usturoiul, chili si amestecul de condimente asiatice. Daca nu le gasiti in magazin, atunci se amesteca 1 lingurita usturoi tocat marunt cu 2 lingurite piper negru macinat, cu 2 lingurite piper alb macinat, 1 1/2 lingurita piper Cayenne pisat, cu 2 lingurite cimbrisor uscat si 1/2 lingurita oregano uscat. Se ung aripioarele cu acest amestec.
3. Se pun aripioarele pe gratar si se frig 10 minute, apoi se servesc cu sos dulce de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii