Se curata aripioarele, se spala si se taie in doua.
Separat intr-un castron se face un sos din mustar, pasta de tomate si condimente.
Peste aripioarele de pui se toarna sosul de mustar si pasta de tomate si se amesteca.
Intr-o tava se toarna ulei si se aseaza aripioarele de pui.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor timp de 30 minute.Inainte cu 10 minute de a opri focul se descopera tava pentru a se rumeni.
Se servesc cu garnitura dupa preferinta.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii