Aripioarele se pun pentru 1 - 2 ore la marinat cu iaurtul din care oprim separat 2 lingurite, in acelasi amestec cu iaurtul adaugam sare si piper.apoi ungem aripioarele cu sosul obtinut. Ele vor prinde aroma sosului si vor avea un gust mult mai bun. Dupa ce s-au marinat bine, ia aripioarele, scutura-le bine, stergele cu un servetel, si pune-le pe gratar (eu am unul din acela in care pun apa). Lasa aripioarele pe gratar pana se fac bine pe ambele parti, dar ai grija sa nu le arzi. Cand aripioarele sunt gata, scoatele si pregateste sosul astfel: intr-un castron adugam castravete ras si stors bine, cele 2 lingurite lasate deoparte din iaurt, mustarul, lamaia stoarsa, otetul, mierea de albine, uleiul de masline, le amestecam bine si turnam sosul peste aripioarele deja fripte, acum sunt foarte bune de mancat.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii