Aripioare la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 caserola de aripioare de pui;
  • 3 lingurite de miere de albina;
  • 1 buc lamaie stoarsa;
  • 1 lingurita de mustar;
  • 1 lingurita de otet balsamic;
  • 1 castravete se rade;
  • 2 lingurite de ulei masline;
  • 1 iaurt mic;
  • sare si piper un varf de cutit;

Mod de preparare

Aripioarele se pun pentru 1 - 2 ore la marinat cu iaurtul din care oprim separat 2 lingurite, in acelasi amestec cu iaurtul adaugam sare si piper.apoi ungem aripioarele cu sosul obtinut. Ele vor prinde aroma sosului si vor avea un gust mult mai bun. Dupa ce s-au marinat bine, ia aripioarele, scutura-le bine, stergele cu un servetel, si pune-le pe gratar (eu am unul din acela in care pun apa). Lasa aripioarele pe gratar pana se fac bine pe ambele parti, dar ai grija sa nu le arzi. Cand aripioarele sunt gata, scoatele si pregateste sosul astfel: intr-un castron adugam castravete ras si stors bine, cele 2 lingurite lasate deoparte din iaurt, mustarul, lamaia stoarsa, otetul, mierea de albine, uleiul de masline, le amestecam bine si turnam sosul peste aripioarele deja fripte, acum sunt foarte bune de mancat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Compot de visine pentru iarna

Compot de visine pentru iarna

Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.

Compot de visine pentru iarna
Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou

Se curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.

Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ou
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise