autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare la gratar

Autor: magda stoe (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: magda stoe (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2011

Ingrediente
1 caserola de aripioare de pui, 3 lingurite de miere de albina, 1 buc lamaie stoarsa, 1 lingurita de mustar, 1 lingurita de otet balsamic, 1 castravete se rade, 2 lingurite de ulei masline, 1 iaurt mic, sare si piper un varf de cutit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se pun pentru 1 - 2 ore la marinat cu iaurtul din care oprim separat 2 lingurite, in acelasi amestec cu iaurtul adaugam sare si piper.apoi ungem aripioarele cu sosul obtinut. Ele vor prinde aroma sosului si vor avea un gust mult mai bun. Dupa ce s-au marinat bine, ia aripioarele, scutura-le bine, stergele cu un servetel, si pune-le pe gratar (eu am unul din acela in care pun apa). Lasa aripioarele pe gratar pana se fac bine pe ambele parti, dar ai grija sa nu le arzi. Cand aripioarele sunt gata, scoatele si pregateste sosul astfel: intr-un castron adugam castravete ras si stors bine, cele 2 lingurite lasate deoparte din iaurt, mustarul, lamaia stoarsa, otetul, mierea de albine, uleiul de masline, le amestecam bine si turnam sosul peste aripioarele deja fripte, acum sunt foarte bune de mancat.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar de aripioare si mititei de pui

Gratar de aripioare si mititei de pui

Aripioarele spalate si sterse se condimenteaza cu sare, piper, condimente pentru gratar de pui si

29 voturi    10 comentarii
1h
Fripturi
Aripioare picante de pui la gratar

Aripioare picante de pui la gratar

Se amesteca ingrendientele si se pun aripioarele de pui intr-un castron, se ung bine cu amestecul

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola de aripioare de pui
  • 3 lingurite de miere de albina
  • 1 buc lamaie stoarsa
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de otet balsamic
  • 1 castravete se rade
  • 2 lingurite de ulei masline
  • 1 iaurt mic
  • sare si piper un varf de cutit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
PIEPT DE PUI CU OREZ