autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

aripioare picante cu ciuperci

Autor: olivia fulger (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivia fulger (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
8 aripioare de pui, 500 gr ciuperci, piper, sare, unt, marar, oregano, Knorr delicat, vin rosu, ceapa, usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste o marinata din: ceapa taiata rondele, usturoi tocat, un pahar de vin rosu, 1 lingura de delicat, oregano, piper. Marinata se pune intr-o punga care se inchide ermetic. Duapa aceasta se spala bine aripioarele si se pun in punga cu marinata gata pregatita. Se dau la frigider timp de o ora pentru a absorbi mirodeniile. Intre timp spalam ciupercile si le tocam rondele. Dupa ce scoatem aripioarele din frigider le punem la prajit(putem pune o parte si din marinata pentru a accentua gustul). Dupa ce sunt gata aripioarele le ungem cu unt topit si le adaugam in tava. Peste ele punem ciupercile peste care presaram putin piper, sare si marar proaspat. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Aripioarele nu se vor arde intrucat ciupercile lasa apa iar asa aripioarele vor deveni fragede. Se lasa la cuptor pana scade apa de la ciuperci. Se servesc calde adaogand pentru aspect o lingurita de smantana si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "aripioare picante cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde

17 voturi    17 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu pui, smantana si foietaj

Placinta cu pui, smantana si foietaj

Foietajul il scoatem la dezghetat. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel si il taiem

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoase!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Dar nu se tin prea mult aripioarele la facut? Nu se desprind de pe os de la atata copt?

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Clatite gratinate cu carne tocata de pui