autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

aripioare picante cu ciuperci

Autor: olivia fulger (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivia fulger (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
8 aripioare de pui, 500 gr ciuperci, piper, sare, unt, marar, oregano, Knorr delicat, vin rosu, ceapa, usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pregateste o marinata din: ceapa taiata rondele, usturoi tocat, un pahar de vin rosu, 1 lingura de delicat, oregano, piper. Marinata se pune intr-o punga care se inchide ermetic. Duapa aceasta se spala bine aripioarele si se pun in punga cu marinata gata pregatita. Se dau la frigider timp de o ora pentru a absorbi mirodeniile. Intre timp spalam ciupercile si le tocam rondele. Dupa ce scoatem aripioarele din frigider le punem la prajit(putem pune o parte si din marinata pentru a accentua gustul). Dupa ce sunt gata aripioarele le ungem cu unt topit si le adaugam in tava. Peste ele punem ciupercile peste care presaram putin piper, sare si marar proaspat. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Aripioarele nu se vor arde intrucat ciupercile lasa apa iar asa aripioarele vor deveni fragede. Se lasa la cuptor pana scade apa de la ciuperci. Se servesc calde adaogand pentru aspect o lingurita de smantana si patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "aripioare picante cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare

Ficatei de pasare

Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

Mai intai spalam bine pulpa. Punem intr-o oala niste apa la fiert si punem pulpa. Cand incepe

5 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoase!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Dar nu se tin prea mult aripioarele la facut? Nu se desprind de pe os de la atata copt?

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Copanele marinate la cuptor