autor:

» » Mancaruri cu carne

Aripioare picante cu garnitura de orez

Autor: Flory Eross (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flory Eross (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2006

Ingrediente
500g aripioare de pui, 200g orez, 2 morcovi, o ceapa medie, boia dulce, sos chilli, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se taie in doua si se fierb.Dupa fierbere se zvanta intr-un servet apoi se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot intr-un castron si se amesteca cu boia dulce si sos de chilli. Orezul, de preferinta cel cu bobul lung, se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se caleste ceapa in putin ulei pana devine aurie, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, sare si piper. Dupa inabusirea morcovului se amesteca cu orezul. Se aseaza toate pe un platou si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g aripioare de pui
  • 200g orez
  • 2 morcovi
  • o ceapa medie
  • boia dulce
  • sos chilli
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ciuperci