autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare picante cu garnitura de orez

Autor: Flory Eross (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flory Eross (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2006

Ingrediente
500g aripioare de pui, 200g orez, 2 morcovi, o ceapa medie, boia dulce, sos chilli, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se taie in doua si se fierb.Dupa fierbere se zvanta intr-un servet apoi se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot intr-un castron si se amesteca cu boia dulce si sos de chilli. Orezul, de preferinta cel cu bobul lung, se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se caleste ceapa in putin ulei pana devine aurie, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, sare si piper. Dupa inabusirea morcovului se amesteca cu orezul. Se aseaza toate pe un platou si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan umplut, la cuptor cu lemne

Curcan umplut, la cuptor cu lemne

Preparare: Intr-un vas mare (in care sa incapa curcanul) am pregatit marinata din toate ingredientele

10 voturi    3 comentarii
4h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui cu rozmarin si masline

Pui cu rozmarin si masline

Condimentam pieptul de pui (pulpele) cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone