autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Aripioare picante cu garnitura de orez

Autor: Flory Eross (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flory Eross (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 martie 2006

Ingrediente
500g aripioare de pui, 200g orez, 2 morcovi, o ceapa medie, boia dulce, sos chilli, sare, piper, ulei

Dificultate: Medie Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Aripioarele se taie in doua si se fierb.Dupa fierbere se zvanta intr-un servet apoi se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei. Se scot intr-un castron si se amesteca cu boia dulce si sos de chilli. Orezul, de preferinta cel cu bobul lung, se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Se caleste ceapa in putin ulei pana devine aurie, apoi se adauga morcovul dat pe razatoare, sare si piper. Dupa inabusirea morcovului se amesteca cu orezul. Se aseaza toate pe un platou si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui în piept de porc

Piept de pui în piept de porc

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează ,se piperează.Se adaugă pasta de ardei,uleiul,coriandrul

10 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

"M'nazalet zahra"- Mancare de conopida cu carne- specifica tarilor arabe

Conopida se desface in buchete mai mari si se spala bine apoi se pune intr-o strecuratoare sa se

13 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cartofi evantai