autor:

Julia

» » Fripturi

Aripioare picante cu struguri

Autor: Julia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Julia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 decembrie 2009

Ingrediente
- cate 4 aripi de persoana, - 100 g bulion de ardei iuti, - 1 capatana de usturoi, - ulei, - sare, - 1/2 kg boabe de struguri rosii, - 1/2 l vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

0 voturi

Mod de preparare


Speli si cureti aripioarele, le ungi cu bulion de ardei iuti,le presari cu sare si le asezi intr-o tava. Torni vin si ulei si dai la cutor.

La jumatatea coacerii adaugi boabele de struguri si usturoiul taiat feliute.



SFAT: Pe parcursul coacerii, din cand in cand, unge aripioarele cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante cu struguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costite de porc umplute

Costite de porc umplute

1.Se indeparteaza oasele coastelor,apoi cu un ciocan de snitele intindem fiecare bucata ,atat cat

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Cartofii se curata si se taie in jumatate sau sferturi(bucatile sa nu fie prea mici pentru ca se

29 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

0 voturi

Ingrediente

  • - cate 4 aripi de persoana
  • - 100 g bulion de ardei iuti
  • - 1 capatana de usturoi
  • - ulei
  • - sare
  • - 1/2 kg boabe de struguri rosii
  • - 1/2 l vin alb

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Tagliata de carne la gratar