Aripioare picante de pui la gratar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Aripioare picante de pui la gratar

Ingrediente

  • aripioare de pui
  • pasta picanta de ardei ( daca nu va plac iuti puteti sa puneti pasta dulce)
  • rozmarin uscat,
  • praf de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 1 ardei mic tocat
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se amesteca ingrendientele si se pun aripioarele de pui intr-un castron, se ung bine cu amestecul obtinut si se lasa la rece 4-5 ore.

Se pun pe gratar apoi le intoarceti din cand in cand sa se rumeneasca pe toate partile.Serviti cu pasta de iaurt si usturoi si garnitura de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor