Cotletul de porc se spala, se usuca cu un servet, se sareaza, se pipereaza, se pune catelul de usturoi curatat si taiat felii si se ruleaza. Se leaga cu o ata mai groasa sau cine are poate sa il puna direct in plasa speciala penrtu fripturi. Eu, pentru aceasta reteta l-am cumparat deja facut.
Ceapa curatata si spalata se taie marunt si impreuna cu morcovul curatat si taiat rondele se inabusa putin in ulei. Se adauga 1 pahar de vin alb si cotletul de porc. Se acopera si se lasa la foc mic invartind din cand in cand carnea.
Cand se intoarce carnea pe toate partile se inteapa cu o scobitoare sau cu furculita sa iasa zeama.
Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ora dupa care se pun cartofii curatati si taiati in patru. Se mai fierbe cam 20 minute pana sunt cartofii gata.
Cand e totul fiert se scoate carnea pe un blat de lemn,se lasa sa se racoresca putin dupa care se scoate ata cu care a fost legat sau plasa si se taie felii.
Se serveste carnea alaturi de cartofi si cu o lingura din sucul rezultat la coacerea cotletului.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii