Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati pe de-a lungul se sareaza si se da cu piper.
Se pune pestele in tava unsa cu ulei, se intoarce pe amandoua partile si se da cu uleiul din tava, apoi se lasa la cuptor pana se albeste.
Se taie ceapa verde rondele mici, rosiile decojite fasii lungi, cele doua rosii felii subtiri rotunde , ardeiul rondel, usturoiul marunt.
Se scoate tava si se presara ceapa, apoi rosiile decojite si se toarna sosul de la ele uniform peste toata tava, apoi se pun feliile de rosii si maslinele,
se presara busuioc uscat sau frunze verzi, se pune apa usor in tava, se da un praf de sare si se da la cuptor.Peste 15-20 min se scoate tava si se presara
usturoiul marunt si se stropeste cu vinul alb.
Se lasa la cuptor inca 15-20 min, cand e gata se serveste in farfurie cu felii de lamaie asezate deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii