Intr-o tigaie topim untul si punem la prajit bucatile de saint-jacques, lasand la foc mediu cate 2 minute pe fiecare parte, adaugand putina sare si piper. Nu trebuie sa fie foarte facute ca isi pierd savoarea. Separat prajim bucatile de bacon pe grill, la sec fara ulei, si le lasam pana sunt rumenite bine . Asezam apoi pe fiecare bucata de bacon cate o bucata de saint-jacques si presaram putina boia.
Rulam fiecare bucata , sa avem o bula de bacon cu miez de saint-jacques. Va recomand sa faceti asta cat este inca bacon-ul foarte cald, eu am lasat 2 bucati sa se raceasca si nu am mai reusit sa rulez, a trebuit sa prajesc altele…:) nu se specifica in reteta gasita de mine in revista . Au fost delicioase…cu un mic defect, prea putine din pacate. O sa fac reteta pentru masa de An Nou pentru ca e ceva deosebit la gust, se imbina crusta aromata si crocanta de bacon si miezul delicat si cu aroma discreta de saint-jacques ….e ceva foarte bun , va recomand sa incercati reteta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii