Puneți smântâna împreună cu laptele de bivoliță la fiert.
Când începe să fiearbă, adăugați făina de mălai și amestecați continuu. Este indicat să fierbeți mălaiul cel puțin 15 minute, chiar și la mămăliga obișnuită, astfel acesta va fi mai ușor de digerat. La final adăugați sarea.
Balmoșul este delicios servit cu urdă, brânză de burduf sau caș de oaie.
Nu-i așa că vă e poftă? :)
Poftă bună!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii