autor:

CulinaryRainbow

» » Mancaruri cu carne

Balmoș

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2015

Ingrediente
200 g făină de mălai, 300 ml smântână grasă ( smântâna cu un procent scăzut de grăsime se va brânzi ), 100 ml lapte de bivoliță, caș de oaie, sare după gust

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Puneți smântâna împreună cu laptele de bivoliță la fiert.

Când începe să fiearbă, adăugați făina de mălai și amestecați continuu. Este indicat să fierbeți mălaiul cel puțin 15 minute, chiar și la mămăliga obișnuită, astfel acesta va fi mai ușor de digerat. La final adăugați sarea.

Balmoșul este delicios servit cu urdă, brânză de burduf sau caș de oaie.

Nu-i așa că vă e poftă? :)



Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Balmoș" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Balmos de la el de acasa

Balmos de la el de acasa

Se pune jintita la foc mic mic sa fiarba. Amestecam continuu sa nu se prinda de fund.Lasam sa se

18 voturi    21 comentarii
1h
Retete vegetariene
Balmos din porumb alb sau galben, cu oua si carnati de casa

Balmos din porumb alb sau galben, cu oua si carnati de casa

Se pune laptele acru cu smantana la fiert cu ouale, carnatii taiati bucatele, untura si se amesteca

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Timu , 28 ianuarie 2015

    Daaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200 g făină de mălai
  • 300 ml smântână grasă ( smântâna cu un procent scăzut de grăsime se va brânzi )
  • 100 ml lapte de bivoliță
  • caș de oaie
  • sare după gust

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada de copane de pui