Pulpele de pui se pot prepara prajite si adauga in bame la final sau fierte.
Ceapa taiata marunt se inabuse in supa de carne impreuna cu morcovul taiat cubulete si cu ardeiul gras tocat marunt.Cand sunt fierte se adauga rosiile taiate cubulete si pulpele fierte sau prajite.Se completeaza cu supa de carne.
Bamele curatate si spalate se fierb in apa cu otet pentru a disparea puful de pe ele.Dupa ce au fiert,se clatesc si se adauga peste carne si legume.Se adauga bucatile de lamaie,pasta de tomate sau bulionul si se mai fierb impreuna cu grija sa nu sfarame bamele.Daca este cazul pentru a ingrosa sosul folositi 1-2 lingurite digesta praf in loc de faina . La final se potriveste de sare,piper,condimente si se presara mararul tocat fin.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii