Intr-o oala cu apa si sare se fierb bine bamele pana intra cu usurinta furculita in ele. Dupa ce au fiert se scurg bine. Intr-o tigaie se caleste usor ceapa taia marunt si cateii de usturoi in sosul de soia. Dupa 2-3 minute se adauga rosiile decojite si taiate cubulete impreuna cu ardeiul iute maruntit si curatat de semnte. Dupa ce sosul a inceput sa fiarba se aduga bamele si se mai lasa pe foc mediu inca 10 minute. Se servesc calde ca atare sau ca si garnitura. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii