Inainte cu o zi de prepararea prajiturii pune bananele la congelator.
Pentru crusta, sframa biscuitii.Cele doua feluri de ciocolata topeste-le la bain-marie apoi amesteca-le cu biscuitii sfaramitati.Pune amestecul obtinut intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-l pe toata suprafata bazei.Da crusta la congelator 30 minute pentru a se intari.
Pentru umplutura dizolva gelatina in lichiorul de cocos si lasa-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor pana devine lichida,dar ai grija sa nu o fierbi.Intr-un vas amesteca piureul de banane cu gelatina cu lichior si restul ingredientelor.Toarna umplutura peste crusta intarita si da-o la rece peste noapte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii