autor:

Dachman Laura
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2010

Ingrediente
Pentru crusta, 120 gr biscuiti cu unt si stafide, 125 gr ciocolata cu lapte, 100 gr ciocolata alba, , Pentru umplutura, 6 banane, 320 gr crema de branza, 150 gr zahar brun, 100 ml sirop de artar, 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, 10 gr gelatina, 50 ml lichior de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Inainte cu o zi de prepararea prajiturii pune bananele la congelator.
Pentru crusta, sframa biscuitii.Cele doua feluri de ciocolata topeste-le la bain-marie apoi amesteca-le cu biscuitii sfaramitati.Pune amestecul obtinut intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-l pe toata suprafata bazei.Da crusta la congelator 30 minute pentru a se intari.
Pentru umplutura dizolva gelatina in lichiorul de cocos si lasa-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor pana devine lichida,dar ai grija sa nu o fierbi.Intr-un vas amesteca piureul de banane cu gelatina cu lichior si restul ingredientelor.Toarna umplutura peste crusta intarita si da-o la rece peste noapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Cheesecake" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort ciocolatos

Tort ciocolatos

Pentru blat: Se macina nucile. Se hidrateaza stafidele in cognac si rom pentru 15 minute.. Se separa

6 voturi    8 comentarii
1h
Torturi
Semifreddo cu migdale

Semifreddo cu migdale

1. Infasoara complet cu folie de plastic o tava dreptunghiulara si adanca, astfel incat folia sa

9 voturi    8 comentarii
15 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carolia Coca , 03 iunie 2014

    Cui ii multumesti pentru ideie???

  • Fara foto

    Elena Glod , 03 iunie 2014

    Cred ca voi obtine un desert delicios cu aceasta reteta. Multumesc ptr. ideie!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Imi place!

    • Dachman Laura

      Dachman Laura (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      Deobicei la cheesecake folosesc o branza Quark, dar este cand mai folosec si alte feluri....cand cum :)

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 03 august 2010

      super.... Cred ca nu ti-a intrat toata explicatia de la modul de pre parare.Ce fel de crema de branza folosesti la cheesecake deobicei?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru crusta
  • 120 gr biscuiti cu unt si stafide
  • 125 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata alba
  • Pentru umplutura
  • 6 banane
  • 320 gr crema de branza
  • 150 gr zahar brun
  • 100 ml sirop de artar
  • 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml lichior de cocos

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu ciocolată albă, banane și căpșuni