autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Dulciuri diverse

Banana Coapta

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
2-4 banane, 50 gr de rom, putin zahar brun, un praf de nuca pisata, 25-30 gr de cognac

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

16 voturi

Mod de preparare

Bananele se curata de coaja pe o laterala, se toarna rom pe fiecare banana si se pun intr-o tava la cuptor.
Se adauga zahar brun si se da la cuptor 5 minute dupa care se scoate de la cuptor si se adauga cate un strop de cognac si nuca pisata pe deasupra si se mai baga 5 minute la cuptor.

Pofta Buna,
www.reteteleluisupernico.blogspot.com



Timp de preparare: 15 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Coapta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura turnata cu mere

Prajitura turnata cu mere

Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu brinza

Cornulete cu brinza

Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta

15 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    Cred ca e o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Foarte gustos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Arata foarte bine...Si eu prepar ceva asemanator si intr-adevar sunt delicioase...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Trebuie incercate neaparat.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Un desert rapid si delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

16 voturi

Ingrediente

  • 2-4 banane
  • 50 gr de rom
  • putin zahar brun
  • un praf de nuca pisata
  • 25-30 gr de cognac

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Mucenici sau Sfinti cu nuca de cocos