autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Dulciuri diverse

Banana Coapta

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 aprilie 2009

Ingrediente
2-4 banane, 50 gr de rom, putin zahar brun, un praf de nuca pisata, 25-30 gr de cognac

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

16 voturi

Mod de preparare

Bananele se curata de coaja pe o laterala, se toarna rom pe fiecare banana si se pun intr-o tava la cuptor.
Se adauga zahar brun si se da la cuptor 5 minute dupa care se scoate de la cuptor si se adauga cate un strop de cognac si nuca pisata pe deasupra si se mai baga 5 minute la cuptor.

Pofta Buna,
www.reteteleluisupernico.blogspot.com



Timp de preparare: 15 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Coapta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Nuci umplute cu crema de ciocolata

Nuci umplute cu crema de ciocolata

Daca va este dor de gustul copilariei, incercati aceasta reteta... la fel de delicioasa ca altadata Aluat:

39 voturi    2 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de lapte, 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina si se da deoparte

46 voturi    16 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2010

    Cred ca e o bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Foarte gustos.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    Arata foarte bine...Si eu prepar ceva asemanator si intr-adevar sunt delicioase...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Trebuie incercate neaparat.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Un desert rapid si delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

16 voturi

Ingrediente

  • 2-4 banane
  • 50 gr de rom
  • putin zahar brun
  • un praf de nuca pisata
  • 25-30 gr de cognac

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca e o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Negresa