autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

banana cu miere.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
banana, miere, iaurt

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele in blender.
Daca ti-a placut reteta noastra "banana cu miere." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Biscuiti Amaretti

Biscuiti Amaretti

1. Incalzeste cuptorul la 180ᵒC. 2. Bate albusurile spuma intr-un bol mare. 3. Adauga in albusuri

10 voturi    8 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Briose cu animalute

Briose cu animalute

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se tapeteaza cu foi speciale o tava de 12 briose. Intr-un vas, se

1 vot    2 comentarii
45 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • banana
  • miere
  • iaurt

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
Supa crema de dovlecei