Cureti banana de coaja, o tai pe lungime si pui cele doua
bucati într-o forma de desert ovala. Între cele doua jumatati
pui frisca si bulgarasii de înghetata. Pe fiecare bulgaras de
înghetata pui altfel de sos, apoi câte o cireasa. Presarie nuci
tocate si servesti imediat.
Sos de ciocolata: topesti 1/2 de pachet de unt, adaugi 1pahar
de zahar fin, 2 oua si amesteci bine. Apoi adaugi 1 pahat de cacao si
2 pachetele de zahar vanilinat. Amesteci bine si ai sos de ciocolata!
Sos de zmeura: Printr-o bucata de tifon mai gros si foarte curat
storci ½ de kg de zmeura. Adaugi in zeama 1/4 1de vin alb mai dulce.
Freci 4 galbenusuri cu 200 g zahar si le amesteci încet cu zeamade
fructe. Pui totul într-o olicica si, pe marginea flacarii de la aragaz,
bati amestecul cu un tel pâna creste ca o spuma.
Sos de piersici: Mixezi binc 200 g de piersici decojite, din compot,
pâna obtii un piure. Adaugi putina menta proaspata, tocata, apoi
desavârsesti sosul cu un pic de miere. Usor si la îndemâna ...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii