autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Banane

Autor: Mirela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mirela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
12 linguri apa minerala, 12 linguri zahar, 12 linguri ulei, 4 oua,, 1 praf de copt, mirodenii, faina cat cuprinde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana devine un aluat ca la piscoturi.Aluatul este dat prin masina de tocat carne prin forma de la piscoturi. Acestea se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta turnata cu branza de vaci, banane si stafide

Placinta turnata cu branza de vaci, banane si stafide

Aluatul: Se pun intr-un castron toate ingredientele, incepand cu faina, zaharul, oul, praful de

52 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura Musuroi cu banane

Prajitura Musuroi cu banane

Ouale le batem cu zaharul pana devin o spuma. Peste punem lapte, uleiul si esenta de vanilie. Amestecam.

18 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 12 linguri apa minerala
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 4 oua,
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • faina cat cuprinde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri pufoase cu gem