Reteta postata pe: 02 mai 2009
Ingrediente
6 banane, 200 ml miere
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Curatati bananele de coaja si taiati-le rondele. Fiecare banana trebuie impartita in maximum 5 bucati. Amestecati apoi mierea cu putina apa si lasati pe foc, pina se caramelizeaza. Turnati siropul astfel obtinut peste bucatile de banane si desertul este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane cu caramel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea.
Biscuiti sunt rupti
245 voturi
30 comentarii
2h
Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent.
Intr-un castron, turnam laptele,
6 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate