Se decojesc bananele si se taie jumatati pe lungul acestora.Se pune pe foc potrivit o tigaie cu putin ulei (unt) in care se prajesc bananele pe ambele parti cu grija sa nu se rupa.Se scot pe o farfurie si se toarna peste ele coniacul si se aprinde cu un chibrit.Nu se lasa decat foarte putin sa arda pentru a nu se arde.Se stinge focul cu un prosop pus peste acestea.Se servesc pe farfurioare cu inghetata.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii