autor:

Vărzar_Iuliana

» » Dulciuri diverse

Banane în caramel

Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2013

Ingrediente
6 banane, 300g zahăr, 100g unt

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Topești zahărul într-un vas cu fundul gros, apoi adaugi bananele pe rând și le dai prin zahărul topit. După care le scoți și le pui în apă rece cu gheață. Le scoți și le așezi pe rând pe o farfurie unsă cu unt.

Un desert care place tuturor!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane în caramel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Tort de biscuiti cu crema de banane si caramel

Margarina o topesti la foc potrivit, apoi adaugi ciocolata sa se topeasca si ea. Biscuiti sunt rupti

241 voturi    30 comentarii
2h
Torturi
Tort de clatite, cu banane, ciocolata, nuca prajita si caramel

Tort de clatite, cu banane, ciocolata, nuca prajita si caramel

Conectam aparatul Panini Maker Breville la o sursa de curent. Intr-un castron, turnam laptele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 banane
  • 300g zahăr
  • 100g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Vărzar_Iuliana
Tort inventat cu ciocolată

Tort inventat cu ciocolată

Se freacă gălbenușurile cu zahăr până se obține o cremă. Separat se amestecă făina cu praful

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Torturi
Salată de cartofi cu maioneză

Salată de cartofi cu maioneză

Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și

5 voturi    1 comentariu
40 min
Salate din oua
Sărățele cu chimen

Sărățele cu chimen

Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Caise - fursecuri