Puneti sucul de ananas intr-o tigaie, adaugati zaharul pudra si cand incepe sa fiarba puneti bananele curatate si lasati-le 3-4 minute, intorcandu-le incet sa nu le rupeti. Scoateti bananele si puneti-le intr-o tava unsa cu unt.
Bateti albusurile pana devin spuma cu putina sare si 2 linguri de zahar apoi puneti albusul spauma peste banane.
Puneti tava in cuptor cald cu gril si lasati-le pana cand suprafata se rumeneste frumos. Serviti imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii