Se curata fructele de coaja, se taie bananele rondele . Se prepara un aluat moale din faina, lapte, sare si zahar putin asemanator aluatului de clatite.
Bananele se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aramii.
Dupa prajire se servesc cu miere si stropite cu suc de lamaie sau portocale alaturi de inghetata
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii