Autor:
Simina (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009
Ingrediente
4 banane, 2 ceasca de faina, 1 ceasca lapte, 8 linguri de ulei, 3/4 linguri miere sau zahar, sare, suc de lamaie si portocale
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se curata fructele de coaja, se taie bananele rondele . Se prepara un aluat moale din faina, lapte, sare si zahar putin asemanator aluatului de clatite.
Bananele se trec prin aluat si se prajesc in ulei incins pana devin aramii.
Dupa prajire se servesc cu miere si stropite cu suc de lamaie sau portocale alaturi de inghetata
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Luam o lipie, punem o banana curatata si o rulam strans, o prindem cu trei scobitori si o taiem in
11 voturi
6 comentarii
20 min
Intr-o cana punem bicarbonatul si cateva picaturi de lamaie sau otet si amestecam bine pentru a se
305 voturi
34 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Am pregatit aceasta reteta si au iesit delicioase...