Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-o tava cu pergament se pun feliile de vinata se presara cu sare piper si putin ulei si se dau la cuptor ptr 30 de minute.
Rosiile trebuie taiate in doua se pun pe otava cu pergament se presoara cu sare piper si ulei si se dau la cuptor ptr 25 de minute.Intr-un vas se bat ouale cu smintina si lapte si se sareaza si pipereaza.
Brinzeturile se amesteca si ele separat.Se unge vasul ptr copt cu unt si se tapeteaza cu foi de filu fundul si lateralele in asa fel incit sa ramaie si dinafara.se unge cu unt se mai mototolesc 5 foi de filu si se pun pe fund si se ung cu unt dupa care se pune o prte din compozitia de oua si deasupra oparte din brinza si oparte din legume,se pun iarasi 5 foi de filu peste compozitie si se ung cu unt si se adauga restul compozitilor.Se pun 2 foi de filu peste compozitie si resturile de foi cea-u ramas pe margini se unge cu unt si se coace 50 de minute pina se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii