1)Faramitezi margarina bucatele si o freci bine, pana devine pasta.
2)dizolvi drojdia in lapte caldut si il torni peste margarina , amestecand. Adaugibranza rasa fin si faina treptat, framantand pana se obtine un aluat tare . Lasi aluatul la crescut 30 de minue.
4)Intinzi aluatul crescut in foaie suptire, ungi pe toate suprafata cu ou batut, presari deasupra chimen sau susan si tai apoi fasii, folosind rotita zimtata sau un cutit, asezi fasiile intr-o tava ne unsa si introduci tava in cuptor pe care l-ai incalzit inainte.Lasi la cupto pana ce salurile se rumenesc frumos deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii