autor:

andreutza

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Bastonase cu chimen si susan

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
500 g margarina, 250 ml lapte, 30 g drojdie de bere, 500 g telemea de oi, faina cat cuprinde, 1 ou, chimen, susan

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

1)Faramitezi margarina bucatele si o freci bine, pana devine pasta.
2)dizolvi drojdia in lapte caldut si il torni peste margarina , amestecand. Adaugibranza rasa fin si faina treptat, framantand pana se obtine un aluat tare . Lasi aluatul la crescut 30 de minue.
4)Intinzi aluatul crescut in foaie suptire, ungi pe toate suprafata cu ou batut, presari deasupra chimen sau susan si tai apoi fasii, folosind rotita zimtata sau un cutit, asezi fasiile intr-o tava ne unsa si introduci tava in cuptor pe care l-ai incalzit inainte.Lasi la cupto pana ce salurile se rumenesc frumos deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase cu chimen si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • NADIA MARIA

    NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Delicioase si usor de facut. Felicitari.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Din cantitatile astea ies multe, multe! Foarte buna reteta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Delicioase...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Sunt apetisante,draga Andreutza

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g margarina
  • 250 ml lapte
  • 30 g drojdie de bere
  • 500 g telemea de oi
  • faina cat cuprinde
  • 1 ou
  • chimen
  • susan

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi

NADIA MARIA (Chef de cuisine)

Delicioase si usor de facut. Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cheese and meringue