autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

bastonase de cartofi prajiti

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
6 cartofi,2 linguri faina,sare,ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cureti cartofii,ii speli si ii tai bastonase lungi si subtiri cat un creion.Le presari cu sare,le treci prin faina si se prajesc in ulei incins.Sunt foarte buni ca atare sau drept garnitura la snitele de post sau la peste la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "bastonase de cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Chiftelute din carne de curcan umplute cu cascaval , cu sote de legume

Se curata ceapa ,rosia si ardeiul si se toaca marunt apoi se calesc in putin ulei.Se adauga fasolea

9 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi

Cartofi se curata,se spala si se tau pe lungime, unde se pune putin ulei pe fundul cratitei unde

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 6 cartofi,2 linguri faina,sare,ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole verde cu pui