Orezul se fierbe intr-o cantitate dubla de apa ,pe care o saram in prealabil. Cand este fiert, se lasa sa se raceasca.Orezul se amesteca cu oul, faina ,zaharul, coaja rasa de lamaie si cu stafidele ,pe care le-am tinut in apa calduta.Din aceasta compozitie, cu mainile ude , se formeaza bastonase,pe care le trecem prin pesmetsi le frigem in ulei fierbinte.Le scoatem pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei, apoi le aranjam pe o farfurie rotunda.Cand le servim , alaturi vom aseza cate un bulgaras de inghetata si frisca batuta in prealabil cu praful de vanilie.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii