Se spala bine pieptul de pui, se usuca cu servetele absorbante apoi se taie in bastonase de marime potrivita.
Intr-un bol se pune faina cu condimentele si se amesteca bine.
Separat se bate oul cu cele 2 lg de lapte.
Fulgii de porumb se zdrobesc, dar nu de tot.
Se pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.
Se ia fiecare bastonas si se da prin ou, apoi prin amestecul de faina, iar prin ou iar la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb. Se aseaza in tava. Cand am terminat toate bucatile de carne se taie bucatele mici de unt si se pun intre bastonase. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 15 minute, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa inca 15 minute.
Se servesc calde cu mustar, ketchup sau cu ce preferati.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii