autor:

Fara foto

» » , Dulciuri diverse, Torturi

Batoane cu nuca si ciocolata

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
pentru aluat:, 130 g unt sau margarina, 130 g zahar, 3 galbenusuri, 130 g faina, 1 lingura praf de copt, 130 g ciocolata maruntita in mici cubulete, 80 g alune sau nuci razuite, 3 albusuri, pentru pudrare:, 100 g alune sau nuci maruntite mai grosier

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Untul sau margarina se freaca pina ce capata aspect spumos, apoi treptat zaharul si galbanusurile. In continuare se aduga faina cernuta si amesteca praful de copt impreuna cu ciocolata maruntita si cu alunele sau nucile razuite. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfirsit. Compozitia obtinuta se intinde pe o tava unsa si se presara cu nuci sau alunele maruntite grosier. Se coace la 175 grade C timp de 20-25 min. Imediat dupa coacere se taie sub forma de bataoane (5x1 cm).
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu nuca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Intr-un vas pe bain-marie se topeste untul si ciocolata rupta;in alt vas se bat2oua intregi cu 4galbenusuri,jumatate

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu crema de branza de vaci

Tort cu crema de branza de vaci

Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul cate putin pana se termina. Se adauga pe rand galbenusurile,

17 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 130 g unt sau margarina
  • 130 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 130 g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 130 g ciocolata maruntita in mici cubulete
  • 80 g alune sau nuci razuite
  • 3 albusuri
  • pentru pudrare:
  • 100 g alune sau nuci maruntite mai grosier

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu punch, vanilie si coktail de fructe