Untul sau margarina se freaca pina ce capata aspect spumos, apoi treptat zaharul si galbanusurile. In continuare se aduga faina cernuta si amesteca praful de copt impreuna cu ciocolata maruntita si cu alunele sau nucile razuite. Albusurile se bat spuma si se adauga la sfirsit. Compozitia obtinuta se intinde pe o tava unsa si se presara cu nuci sau alunele maruntite grosier. Se coace la 175 grade C timp de 20-25 min. Imediat dupa coacere se taie sub forma de bataoane (5x1 cm).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii