autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Batoane cu rom

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 75 de bucati):, Pentru aluat - 120 g zahar pudra,, 200 g faina, , 125 g unt moale, , 1 varf de cutit sare, , 30 g cacao, , 2 linguri apa., In plus - 3 oua, , 240 g zahar, , 100 ml rom, , 125 g migdale macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat sfaramicios din ingredientele pentru aluat, se presara intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, dupa care se apasa bine pe fundul tavii si se coace 18 minute in cuptorul incins la 180°C. - Ouale, zaharul si romul se bat spuma si apoi se incorporeaza migdalele. Se scoate aluatul din cuptor si peste el se intinde compozitia cu oua, migdale si rom. Se mai coace 15 minute, se scoate si se taie - fierbinte - batoane (7x2 cm) cu un cutit uns cu putin ulei. Acestea se pot presara - eventual - cu cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu struguri

Tarta cu struguri

Un desert simplu si gustos Blat: separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Una din diferentele intre cupcakes si muffins consta indeosebi in faptul ca la muffins se foloseste,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 75 de bucati):
  • Pentru aluat - 120 g zahar pudra,
  • 200 g faina
  • 125 g unt moale
  • 1 varf de cutit sare
  • 30 g cacao
  • 2 linguri apa.
  • In plus - 3 oua
  • 240 g zahar
  • 100 ml rom
  • 125 g migdale macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Capsuni cu Qark