autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Batoane cu rom

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 75 de bucati):, Pentru aluat - 120 g zahar pudra,, 200 g faina, , 125 g unt moale, , 1 varf de cutit sare, , 30 g cacao, , 2 linguri apa., In plus - 3 oua, , 240 g zahar, , 100 ml rom, , 125 g migdale macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat sfaramicios din ingredientele pentru aluat, se presara intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, dupa care se apasa bine pe fundul tavii si se coace 18 minute in cuptorul incins la 180°C. - Ouale, zaharul si romul se bat spuma si apoi se incorporeaza migdalele. Se scoate aluatul din cuptor si peste el se intinde compozitia cu oua, migdale si rom. Se mai coace 15 minute, se scoate si se taie - fierbinte - batoane (7x2 cm) cu un cutit uns cu putin ulei. Acestea se pot presara - eventual - cu cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite si Pancakes de Ziua Indragostitilor

Clatite si Pancakes de Ziua Indragostitilor

Pentru ca nu puteam lasa asa o zi importanta sa treaca fara sa o punem cumva in evidenta, si pentru

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clătite cu cremă de ciocolată și căpșuni

Clătite cu cremă de ciocolată și căpșuni

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 75 de bucati):
  • Pentru aluat - 120 g zahar pudra,
  • 200 g faina
  • 125 g unt moale
  • 1 varf de cutit sare
  • 30 g cacao
  • 2 linguri apa.
  • In plus - 3 oua
  • 240 g zahar
  • 100 ml rom
  • 125 g migdale macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri cu fulgi de ciocolata