autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Batoane cu rom

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru circa 75 de bucati):, Pentru aluat - 120 g zahar pudra,, 200 g faina, , 125 g unt moale, , 1 varf de cutit sare, , 30 g cacao, , 2 linguri apa., In plus - 3 oua, , 240 g zahar, , 100 ml rom, , 125 g migdale macinate.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat sfaramicios din ingredientele pentru aluat, se presara intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, dupa care se apasa bine pe fundul tavii si se coace 18 minute in cuptorul incins la 180°C. - Ouale, zaharul si romul se bat spuma si apoi se incorporeaza migdalele. Se scoate aluatul din cuptor si peste el se intinde compozitia cu oua, migdale si rom. Se mai coace 15 minute, se scoate si se taie - fierbinte - batoane (7x2 cm) cu un cutit uns cu putin ulei. Acestea se pot presara - eventual - cu cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu branza dulce de vaci

Prajitura cu branza dulce de vaci

M-au luat emotiile cand am vazut iarasi pe masa branza de vaci si m-am pregatit sufleteste pentru

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec fondant cu ciocolata

Chec fondant cu ciocolata

Inainte sa incepem,pregatim o cana de ceai si punem in ea stafidele.Le lasam sa se inmoaie si spre

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru circa 75 de bucati):
  • Pentru aluat - 120 g zahar pudra,
  • 200 g faina
  • 125 g unt moale
  • 1 varf de cutit sare
  • 30 g cacao
  • 2 linguri apa.
  • In plus - 3 oua
  • 240 g zahar
  • 100 ml rom
  • 125 g migdale macinate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Placinta cu iaurt