autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

BATOG CU CEAPA ALBA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Ingrediente
600g.batog felii,, 8 rosii,, 5 cepe albe,, 50ml. vin alb sec,, 100ml. supa de legume,, 40g.unt,, 2 frunze de dafin,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se curata cepele albe si se taie rotocoale.Se soteaza in unt , intr-o tigaie cu marginile mai inalte,timp de 10 minute.Se adauga sare si piper.
2.Se spala rosiile si se taie in patru.Se pun peste ceapa sotata ,se acopera tigaia si se fierb 5 minute, apoi se adauga supa de legume, vinul si frunzele de dafin.Se fierb inca 10 minute.
3.Feliile de peste se pun peste aceasta compozitie de legume , se acopera tigaia si se fierb 5 minute, se intorc feliile de peste pe cealalta parte si se mai fierb 5 minute.
4.Preparatul se serveste imediat cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "BATOG CU CEAPA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tocanita cu sepie

Tocanita cu sepie

Luam legumele le spalam,le taiem marunt, si le calim in ulei.Adaugam apoi sepia taiata ,punem foile

16 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Somn in crusta de mustar Dijon

Somn in crusta de mustar Dijon

Curatam pestele,il spalam si apoi il lasam la scurs.Stropim pestele cu zeama de lamaie si apoi il

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Va rog sa-mi spuneti si mie ce este batogul.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Si eu cred ca e un deliciu.Batogul are un gust formidabil!

  • Fara foto

    Vekas Maria , 16 septembrie 2009

    Patul de legume, in special ceapa alba, dau preparatului o aroma si savoare deosebita.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Cred ca este un deliciu,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g.batog felii,
  • 8 rosii,
  • 5 cepe albe,
  • 50ml. vin alb sec,
  • 100ml. supa de legume,
  • 40g.unt,
  • 2 frunze de dafin,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Va rog sa-mi spuneti si mie ce este batogul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu sparanghel si somon fumé