autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

BATOG CU CEAPA ALBA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Ingrediente
600g.batog felii,, 8 rosii,, 5 cepe albe,, 50ml. vin alb sec,, 100ml. supa de legume,, 40g.unt,, 2 frunze de dafin,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se curata cepele albe si se taie rotocoale.Se soteaza in unt , intr-o tigaie cu marginile mai inalte,timp de 10 minute.Se adauga sare si piper.
2.Se spala rosiile si se taie in patru.Se pun peste ceapa sotata ,se acopera tigaia si se fierb 5 minute, apoi se adauga supa de legume, vinul si frunzele de dafin.Se fierb inca 10 minute.
3.Feliile de peste se pun peste aceasta compozitie de legume , se acopera tigaia si se fierb 5 minute, se intorc feliile de peste pe cealalta parte si se mai fierb 5 minute.
4.Preparatul se serveste imediat cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "BATOG CU CEAPA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat

11 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu peste
Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Pestele se curata de solzi si de organele interne. Se sareaza si se condimenteaza cu condimentele

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Va rog sa-mi spuneti si mie ce este batogul.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Si eu cred ca e un deliciu.Batogul are un gust formidabil!

  • Fara foto

    Vekas Maria , 16 septembrie 2009

    Patul de legume, in special ceapa alba, dau preparatului o aroma si savoare deosebita.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Cred ca este un deliciu,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g.batog felii,
  • 8 rosii,
  • 5 cepe albe,
  • 50ml. vin alb sec,
  • 100ml. supa de legume,
  • 40g.unt,
  • 2 frunze de dafin,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Va rog sa-mi spuneti si mie ce este batogul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana