BATOG CU CEAPA ALBA

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g.batog felii,
  • 8 rosii,
  • 5 cepe albe,
  • 50ml. vin alb sec,
  • 100ml. supa de legume,
  • 40g.unt,
  • 2 frunze de dafin,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Se curata cepele albe si se taie rotocoale.Se soteaza in unt , intr-o tigaie cu marginile mai inalte,timp de 10 minute.Se adauga sare si piper.

2.Se spala rosiile si se taie in patru.Se pun peste ceapa sotata ,se acopera tigaia si se fierb 5 minute, apoi se adauga supa de legume, vinul si frunzele de dafin.Se fierb inca 10 minute.

3.Feliile de peste se pun peste aceasta compozitie de legume , se acopera tigaia si se fierb 5 minute, se intorc feliile de peste pe cealalta parte si se mai fierb 5 minute.

4.Preparatul se serveste imediat cu un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise