autor:

Vekas

» » Mancaruri cu peste

BATOG CU CEAPA ALBA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2009

Ingrediente
600g.batog felii,, 8 rosii,, 5 cepe albe,, 50ml. vin alb sec,, 100ml. supa de legume,, 40g.unt,, 2 frunze de dafin,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

1.Se curata cepele albe si se taie rotocoale.Se soteaza in unt , intr-o tigaie cu marginile mai inalte,timp de 10 minute.Se adauga sare si piper.
2.Se spala rosiile si se taie in patru.Se pun peste ceapa sotata ,se acopera tigaia si se fierb 5 minute, apoi se adauga supa de legume, vinul si frunzele de dafin.Se fierb inca 10 minute.
3.Feliile de peste se pun peste aceasta compozitie de legume , se acopera tigaia si se fierb 5 minute, se intorc feliile de peste pe cealalta parte si se mai fierb 5 minute.
4.Preparatul se serveste imediat cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "BATOG CU CEAPA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

Chiftelute de somn cu sos de patrunjel

1. Se fierb cartofii in apa cu sare timp de 15 minute, pana devin moi.Dupa ce s-au fiert, se scurg,

4 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Salau marinat la cuptor

Salau marinat la cuptor

Se curata pestii de solzi si de branhii, se eviscereaza, se spala bine si se zvanta. Se prepara

12 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Va rog sa-mi spuneti si mie ce este batogul.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Si eu cred ca e un deliciu.Batogul are un gust formidabil!

  • Fara foto

    Vekas Maria , 16 septembrie 2009

    Patul de legume, in special ceapa alba, dau preparatului o aroma si savoare deosebita.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Cred ca este un deliciu,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g.batog felii,
  • 8 rosii,
  • 5 cepe albe,
  • 50ml. vin alb sec,
  • 100ml. supa de legume,
  • 40g.unt,
  • 2 frunze de dafin,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Va rog sa-mi spuneti si mie ce este batogul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
paella cu fructe de mare
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania