autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

baton de cicolata

Autor: lidia bortos (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lidia bortos (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2008

Ingrediente
1 kg zahar,150 mil. apa, cacao 2-3 lingurite

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

se fierb pe foc pana se topeste zaharul. se ia de pe foc,si se adauga 1 pachet de margarina. se amesteca cu compozitia pana se topeste.apoi se adauga laptele praf si se amesteca.
pe o tava se intinde o folie care se unge putin cu margarina.se toarna apoi compozitia si se intinde.
Daca ti-a placut reteta noastra "baton de cicolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu ghimbir, caise si prune uscate

Chec cu ghimbir, caise si prune uscate

Caisele si prunele uscate le tocam cubulete si le punem sa se inmoaie timp de cateva ore in cognac

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg zahar,150 mil. apa
  • cacao 2-3 lingurite

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura Noire