1. Decojeste banana, rupe-o in bucati si pune-o intr-un blender. Scurge caisele si pune-le in blender.
2. Toarna laptele si adauga iaurtul cu lingura. Amesteca pana se uniformizeaza.
3. Pentru a zdrobi gheata, pune cuburile intr-o punga de plastic si fa un nod! Asigura-te ca punga nu are gauri! Asaza punga pe o suprafata tare si preseaz-o cu o tija metalica.
4. Imparte gheata in cele 2 pahare si toarna bautura peste gheata. Serveste cu un pai sau cu o lingurita cu coada lunga, asaza-te comod si savureaza!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii