1. Decojeste banana, rupe-o in bucati si pune-o intr-un blender. Scurge caisele si pune-le in blender.
2. Toarna laptele si adauga iaurtul cu lingura. Amesteca pana se uniformizeaza.
3. Pentru a zdrobi gheata, pune cuburile intr-o punga de plastic si fa un nod! Asigura-te ca punga nu are gauri! Asaza punga pe o suprafata tare si preseaz-o cu o tija metalica.
4. Imparte gheata in cele 2 pahare si toarna bautura peste gheata. Serveste cu un pai sau cu o lingurita cu coada lunga, asaza-te comod si savureaza!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii