Se pun 5-6 cesti de apa intr-o cratita. Se incalzeste apa si se adauga mierea amestecind bine. Continutul se da in clocot . Se ia cratita de pe foc, se aduaga plantele aromatice si se pune capacul. Se lasa 10 min, dupa care se strecoara lichidul. Daca este nevoie , se mai adauga miere sau zahar. Bautura serveste fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii