Bautura delicioasa

Timp pregatire
8 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml lapte rece
  • 200 g inghetata de vanilie
  • 4 linguri de pudra de cacao
  • 2 bucatele de ciocolata
  • 2 lingurite de sirop auriu

Mod de preparare

1. Se toarna laptele intr-un robot de bucatarie.

2. Se adauga inghetata si cacao. Se amesteca 30 de secunde pana cand devine gros si fara cocoloase. Se toarna bautura in doua pahare inalte.

3. Se faramiteaza bucatelele de ciocolata deasupra bauturii.

4. Se picura sirop auriu deasupra ciocolatei. Se serveste cu o lingurita lunga sau cu un pai.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise