1. Se toarna laptele intr-un robot de bucatarie.
2. Se adauga inghetata si cacao. Se amesteca 30 de secunde pana cand devine gros si fara cocoloase. Se toarna bautura in doua pahare inalte.
3. Se faramiteaza bucatelele de ciocolata deasupra bauturii.
4. Se picura sirop auriu deasupra ciocolatei. Se serveste cu o lingurita lunga sau cu un pai.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii