autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Bautura delicioasa

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2010

Ingrediente
300 ml lapte rece, 200 g inghetata de vanilie, 4 linguri de pudra de cacao, 2 bucatele de ciocolata, 2 lingurite de sirop auriu

Dificultate: Redusa Timp: 8 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se toarna laptele intr-un robot de bucatarie.
2. Se adauga inghetata si cacao. Se amesteca 30 de secunde pana cand devine gros si fara cocoloase. Se toarna bautura in doua pahare inalte.
3. Se faramiteaza bucatelele de ciocolata deasupra bauturii.
4. Se picura sirop auriu deasupra ciocolatei. Se serveste cu o lingurita lunga sau cu un pai.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bautura delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Detox cu Struguri roz

Detox cu Struguri roz

Spalati bine toate ingredientele. Decojiti grepfruit-ul. Curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita

1 vot    1 comentariu
15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Milkshake de banane si capsuni

Milkshake de banane si capsuni

Se poate inventa la nesfarsit cand vine vorba de sucuri din fructe, lasa-ti imaginatia sa zburde

12 voturi    5 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

8 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 ml lapte rece
  • 200 g inghetata de vanilie
  • 4 linguri de pudra de cacao
  • 2 bucatele de ciocolata
  • 2 lingurite de sirop auriu

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
"Shot" de citrice