1. Se curata si se feliaza fructul de mango. Se curata mandarinele si se separa feliile.
2. Se curata caisele, se taie in jumatati si se scot samburii. Se taie in felii.
3. Se asaza caisa, jumatate din feliile de mango si sucul de fructe in mixer. Se mixeaza amestecul pana cand este omogen. In lipsa unui mixer, se zdrobesc fructele printr-o sita de plastic cu o lingura.
4. Se adauga lichidul intr-un bol de servire si se adauga limonada, feliile de mandarine, cealalta jumatate a fructului de mango si laptele de cocos (dupa gust).
5. Se umplu paharele pe jumatate cu cuburi de gheata, apoi se adauga sucul obtinut.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii