1. Se curata si se feliaza fructul de mango. Se curata mandarinele si se separa feliile.
2. Se curata caisele, se taie in jumatati si se scot samburii. Se taie in felii.
3. Se asaza caisa, jumatate din feliile de mango si sucul de fructe in mixer. Se mixeaza amestecul pana cand este omogen. In lipsa unui mixer, se zdrobesc fructele printr-o sita de plastic cu o lingura.
4. Se adauga lichidul intr-un bol de servire si se adauga limonada, feliile de mandarine, cealalta jumatate a fructului de mango si laptele de cocos (dupa gust).
5. Se umplu paharele pe jumatate cu cuburi de gheata, apoi se adauga sucul obtinut.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii