Ghimbirul se curata de coaja daca doriti, sau e necesar doar sa fie bine spalat. De la lamaie se foloseste doar sucul, dar daca doriti sa fie putin amarui puteti adauga si putina coaja. Ghimbirul se marunteste cu un cutit ceramic, dupa care se adauga impreuna cu toate ingredientele într-un blender, și se procesează până la omogenizare. Lichidul obținut se strecoară neaparat. Dacă conținutul este prea piperat la gust, se mai poate adăuga in completare apă si miere.
Se știe despre ghimbir că este un ajutor de nădejde in curățirea tractului intestinal cât și in curatirea sângelui și înbunătățirii circulației. Mai multe amanunte despre ghimbir, sau mai bine zis, o lista intreaga despre felul in care ne ajuta aceasta radacina miraculoasa, se pot gasi la site-ul meu, http://ligiapop.com/2010/06/25/ghimbirul-un-adevarat-cadou-dat-omului/
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii