Ghimbirul se curata de coaja daca doriti, sau e necesar doar sa fie bine spalat. De la lamaie se foloseste doar sucul, dar daca doriti sa fie putin amarui puteti adauga si putina coaja. Ghimbirul se marunteste cu un cutit ceramic, dupa care se adauga impreuna cu toate ingredientele într-un blender, și se procesează până la omogenizare. Lichidul obținut se strecoară neaparat. Dacă conținutul este prea piperat la gust, se mai poate adăuga in completare apă si miere.
Se știe despre ghimbir că este un ajutor de nădejde in curățirea tractului intestinal cât și in curatirea sângelui și înbunătățirii circulației. Mai multe amanunte despre ghimbir, sau mai bine zis, o lista intreaga despre felul in care ne ajuta aceasta radacina miraculoasa, se pot gasi la site-ul meu, http://ligiapop.com/2010/06/25/ghimbirul-un-adevarat-cadou-dat-omului/

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii