Ghimbirul se curata de coaja daca doriti, sau e necesar doar sa fie bine spalat. De la lamaie se foloseste doar sucul, dar daca doriti sa fie putin amarui puteti adauga si putina coaja. Ghimbirul se marunteste cu un cutit ceramic, dupa care se adauga impreuna cu toate ingredientele într-un blender, și se procesează până la omogenizare. Lichidul obținut se strecoară neaparat. Dacă conținutul este prea piperat la gust, se mai poate adăuga in completare apă si miere.
Se știe despre ghimbir că este un ajutor de nădejde in curățirea tractului intestinal cât și in curatirea sângelui și înbunătățirii circulației. Mai multe amanunte despre ghimbir, sau mai bine zis, o lista intreaga despre felul in care ne ajuta aceasta radacina miraculoasa, se pot gasi la site-ul meu, http://ligiapop.com/2010/06/25/ghimbirul-un-adevarat-cadou-dat-omului/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii