autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

BAUTURA RACORITOARE DIN MENTA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
Aceasta, este o reteta pe care mama o folosea in zilele calde de vara si care ne placea mult., 1 litru infuzie de menta, zeama de la 1 lamaie, 5 linguri de zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune la fiert un litru apa, cand clocoteste se toarna peste o mana de menta. Se acopera si se lasa 15 minute, dupa care se strecoara, se indulceste si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu zeama de lamaie. Se serveste foarte rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "BAUTURA RACORITOARE DIN MENTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Savarine

Savarine

Se ung 12 forme (eu ung 12 si pun 2 forme de briose;formele mele de savarina sint mai mici) cu unt,apoi

33 voturi    25 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Chec oparit

Chec oparit

Inainte de toate pregatim toate ingredientele, precum si tavile. Secretul reusitei unui chec sta

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Dedic mamei tale, melodia "Multumesc iubia mama ".

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • Aceasta
  • este o reteta pe care mama o folosea in zilele calde de vara si care ne placea mult.
  • 1 litru infuzie de menta
  • zeama de la 1 lamaie
  • 5 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Dedic mamei tale, melodia "Multumesc iubia mama ".

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Strudel cu mar si nuca