Spala capsunile si curata-le de codite.Taie-le jn bucati si pune-le intr-o oala.Adauga zaharul si fierbele in 5 minutepe foc mic.Paseaza-le cu mixerul sau in blendersi aduga gelatina inmuiata si stoarsa.
Lasa compozitia sa se racoreasca si intre timp pune smantana intr-un castron foarte rece si bate-o cu telul sau cu mixerul pana cand obtii o frisca,apoi incorporeaz-o usor in crema de capsuni.
Imbraca interiorul unei forme de chec,cu folie alimentara si torna in el,compozitia pana la marginea de sus.Pune forma in fridgider pentru 2 ore apoi rastoarn-o pe un platou.Acopera bavareza cu fulgi de ciocolata.
Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii