Bavareza de capsuni si ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Bavareza de capsuni si ciocolata

Ingrediente

  • 200g capsuni bine coapte
  • 4 linguri de zahar
  • 3 foi de gelatina
  • 180ml smantana dulce
  • 150g fulgi de ciocolata (ori granule)

Mod de preparare

Spala capsunile si curata-le de codite.Taie-le jn bucati si pune-le intr-o oala.Adauga zaharul si fierbele in 5 minutepe foc mic.Paseaza-le cu mixerul sau in blendersi aduga gelatina inmuiata si stoarsa.

Lasa compozitia sa se racoreasca si intre timp pune smantana intr-un castron foarte rece si bate-o cu telul sau cu mixerul pana cand obtii o frisca,apoi incorporeaz-o usor in crema de capsuni.

Imbraca interiorul unei forme de chec,cu folie alimentara si torna in el,compozitia pana la marginea de sus.Pune forma in fridgider pentru 2 ore apoi rastoarn-o pe un platou.Acopera bavareza cu fulgi de ciocolata.

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise