Se taia patrate din carnea de vita se bat cu ciocanul de snitzele, se sareaza si se pipereaza putin.Se toaca verdeata, feliile de dovlecel, pieptul de pui si ceapa rosie cubulete mici, se amesteca toate si se pune cu lingura din amestec in mijlocul patrateleor de carne de vita.Se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se incinge cuptorul si se aseaza rulourile unse putin cu ulei si invelite cu folie de aluminiu intr-o tava.Tot in tava alaturi de rulori puteti adauga pt.ornament niste flori sau fluturasi decupate din cartof cu forme de prajituri.Intre timp se pune mixul de legume la fiert in apa cu sare si cand sunt aproape gata se adauga o lingurita de ulei de masline.Se scot,se scurg bine de apa si cat sunt inca fierbinti se amesteca cu o lingura de crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour.Se aseaza pe farfurie legumele cu crema si in mijloc se aseaza 4 felii taiate din ruloul de vita. In mijlocul lor se aseaza cartoful copt fluturas sau floare.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii