BEEF FONDUE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,20g. carne macra de vita,
  • ulei de floarea soarelui,
  • unt,
  • sos de smantana si mustar;

Mod de preparare

1.Se carata carnea de grasimi si de pielite si se taie in cuburi, cat o inghititura si se tine la frigider.Cu 20 de minute inainte de a fi gatita, se scoate carnea din frigider.

2.Se umple un ceaun pe jumatate cu jumatate cantitate de ulei si jumatate unt.Se incinge pe aragaz pana ce untul incepe sa sfaraie , iar mixtura se ingalbeneste.

3.Se ia cu furculita speciala de fondue(cu maner lung)cate o bucata de carne si se tine in uleiul incins pana se rumeneste,2-3 minute ,apoi se inmoaie in sosul de smantana sau alt sos , la alegere, si se serveste.

4.Pentru prepararea sosulul de smantana se amesteca bine 2 pahare smantana cu 1-2 linguri maioneza usoara, 1/4 cana mustar si 1 lingura ceapa tocata fin.Se condimenteaza dupa gust si se tine la frigider pana se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise