Se sfarama biscuiti..Se freaca untul cu zaharul si cu zaharul vanilat.Se adauga peste biscuiti si se amesteca impreuna.De aici se pot face 3 sortimente..dupa gust.Se poate amesteca in continuare cu una din cele 3:cocos/nuca/cacao.Dupa ce s.a omogenizat,se fac bile..si se dau prin sortimentul dorit(cacao,nuca,cocos)ales anterior.
Nu se servesc inainte de a fi lasate la frigider(macar 5 ore)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii