Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 kg. carne vaca (vitel), 2-3 linguri unt, 2-3 cepe potrivit de mari taiate marunt, 1 foaie de dafin scortisoara, piper, cimbru, 2 catei usturoi pisati, 2-3 cesti de vin rosu sec, 1 lingura pasta de tomate(bulion), 3-4 rosii mici, patrunjel, sare, piper si orice fel de mirodenii pentru friptura
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se spala carnea si se taie in bucati mari. Se prajeste ceapa in unt incins, se adauga carnea si toate mirodeniile, se lasa putin sa fiarba(prajeasca). Se adauga vinul si bulionul, rosiile, patrunjelul. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba aproximativ 1 ora si 1/2. Daca sosul este prea subtire, se adauga putina faina amestecata cu vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bekri Meze The Drinker's Appetizer" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate