Se amesteca iaurtul cu faina de malai, usturoiul, ghimbirul, semintele de chimen, nucsoara si boiaua de ardei. Intr-o tava se pun cotletele de berbecut (sau miel) si se toarna sosul peste ele. Se lasa sa stea la marinat timp de 2 ore. Se indeparteaza sosul de pe cotlete si se transfera intr-o tigaie. Se pune un gratar la incins si se frig cotletele pe ambele parti, la temperatura inalta. In acest timp, sosul se fierbe la foc potrivit timp de 3-4 minute. Se adauga 25g nuca de cocos rasa. Amestecul se mai fierbe inca 1 minut. Asezonati cu sare si piper dupa gust, amestecati si adaugati 2 linguri suc de lamaie si 2 lingurite coriandru tocat. Acest sos se toarna peste cotletele de berbecut. Se serveste cu orez bazmati.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii