albusul si zaharul se pun intr-o craticioara pe foc
se amesteca cu telul para pina se topeste zaharul si atinge temperatura de 80-90 grade.
compozitia se bate la robot(mixer)
cind a devenit ferma,se pregateste posul cu sprit si se toarna pe hirtie de copt mici aveline
se coace in cuptor cu usa deschisa la cea mai mica temperatura (daca este focul mare se ingalbeneste si crapa,devine inestetica.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii